23 Şubat 2013 Cumartesi

http://www.poupeemode.com/

Poupée markası bayan dış giyim sektöründe, genç ve kendini genç hisseden bayanların en arzu ettikleri giysileri ve aksesuarları yaratmayı amaçlar. Ağırlıklı olarak 20lı yaşlardaki bayanlara hitap eden Poupée, ürünleri ufak nüanslarla tasarım havasında ancak fiyat politikasıyla seri üretimden farksızdır.



Modern şehir kadınının tarzına sürekli yenilikler katmayı amaçlayan marka kaliteden asla ödün vermeden nihai tüketiciye sunulur.

Bünyesinde bulunan kadrosu en kalifiye çalışanlardan oluşur ve fason üretimde de yine en kaliteli atölyeleri bünyesine katmıştır.

Tüketici memnuniyetini adına en kaliteli materyeller kullanılmakta ve kalıp konusunun özellikle üzerinde durulmaktadır. Bu bağlamda ürün üretimden çıktıktan sonra da müşteri memnuniyetine çok büyük önem verilmekte ve gerekli hizmetler nihai müşteriye sunulmaktadır.



kurumsal yapı​



1979 yılından günümüze aile şirketi olma özelliğini koruyan Örünler grup bünyesinde toptan denim kumaş satışı, gelinlik ve bayan dış giyim olmak üzere üç grupta hizmet vermektedir.​

​1999 yılına kadar Mimar Kemalettin Moda Merkezi'nde hizmet vermiş olup, 2000 yılından itibaren, Türkiye'nin en büyük ve modern sektörel sitesi olan MTK Tekstilciler Site'sinde çalışmalarını sürdürmektedir. Toplam kapalı alanı 3000 metrekareyi bulan yeni binalarda hizmete devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder