24 Temmuz 2013 Çarşamba

http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-399-gercek_argan_yagi_ile_bulusun

http://www.kaliteyitaniyalim.com/i/yazi-399-gercek_argan_yagi_ile_bulusun


Argan yağının faydaları ülkemizde her geçen gün daha da fazla duyuluyor. Bu faydalardan yararlanmak için mutlaka orjinal Argan yağına sahip olmalısınız. Bu konuda arganın sabun-şampuan-yağ üçlüsünü orjinal olarak satan http://www.arganyaglari.com/ sitesi sizin favoriniz olacak.
 

 Argan Yağı

erdfg Ana Sayfa
Argan, sadece Fas’ın güneybatısındaki Sous Vadisi’nde yetişen bir ağaçtır.Yarı çöl halindeki vadinin kireçli toprakları, arganın çok dayanıklı ve meyveleri yağlı bir ağaç olmasını sağlar.Bu ağacın meyveleri ise içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde insan vucüduna en yararlı yağlardan biridir.
Argan yağı, cildi  kısa bir sürede nemlendirir ve cilt hücrelerinin yeniler.
Modern tıp tarafından yeni keşfedilmiş olsa da, argan yağı Faslı kadınlar tarafından yıllardır kullanılmaktadır. Argan yağının en önemli özelliği yaşlanmayı önleyici anti-aging özelliğidir. Cildin genç kalmasını sağlar ve kırışıkların yok olmasını sağlar. Vitamin E açısından en zengin yağdır. 1 kg zeytinyağında 320 mg tocopherol bulunurken, 1 kg argan yağında 620 mg tocopherol bulunur. Bu zenginlik, argan yağının cilt için en yararlı yağ olmasını sağlar.
Yatmadan önce birkaç damla argan yağı uygulamak, cildin yenilenmesi ve yumuşaması için yeterlidir

Argan Yağı Şampuanı

argan şampuanı biotama 251x300 Ana Sayfa
Argan yağının saçlara birçok faydası vardır. Başlıcaları arasında saçı ve saç derisini nemlendirmek ve beslemek, saç tellerini güçlendirmek ve kırılmalara karşı korumak gelir. .Çünkü bu yağı elde etmek epey  zahmetli bir süre gerektirir. Ayrıca argan yağı içeren şampuanın saçlarınıza parlaklık ve yumuşaklık vermesi için üretilmiş bir yağdır.
Argan yağı şampuanını tek kullanabilir ya da kullandığınız şampuana ek olarak saçınıza uygulayabilirsiniz.Eğer şampuanınıza ek olarak kullanmak istiyorsanız 250 ml şampuana 15-20 damla ekleyerek kullanmanız tavsiye edilmektedir.
Argan yağı şampuanının faydasını saçlarınızda birkaç kullanımdan sonra hemen farkedeceksiniz.

Killi Sabun

biotama killi sabun 300x181 Ana Sayfa
Kilin derideki gözenekleri temizlediği, siyah nokta, kırışıklık, sivilce ve akne oluşumunu engellediği, cildi canlandırdığı, güzelleştirdiği bilinmektedir. Ciltteki deri ölü hücreleri temizleyerek, kahverengi cilt lekelerini ve kızarıklıklarını azaltır. Derinlemesine temizlik yaptığı için siyah nokta ve akneleri temizler.Özellikle yağlı saçlar için tavsiye edilen bir üründür. Cildinize ve saçınıza mineral ve vitamin kazandırır ve aynı zamanda ölü derilerinizi temizlemenize yardımcı olur. Yaraları kapatmasıda en önemli özelliklerindendir.
Argan yağının faydaları gazetelerde de çıkmakta:


GARANTİLİ GÜVENİLİR ARGAN YAĞI ÜRÜNLERİ İÇİN BİZİ TERCİH EDİN:http://www.arganyaglari.com/
Firmamız sizler için ürünlerini deneme fırsatını sunuyor. 1 okuyucumuza 3´LÜ SET HEDİYE!
Kampanya Şartları:
*Fun sayfamızı beğenin-herkese açık paylaşın: Fun sayfası
*Bir gönderiye yorum yazın bu kadar!
*Kampanyamızı blogunuzda yayınlarsanız +1 çekiliş hakkı kazanırsınız.
Son olarak kampanyamızı sosyal ağlarda duyurun. Kampanyamız 15 Ağustosta sona erecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder