15 Temmuz 2013 Pazartesi

makyaj odamm: Kozmart ile hediye çekilişimiz

makyaj odamm: Kozmart ile hediye çekilişimiz:

Sizlere kaliteli ürünleri satışa sunan, ABD ve Avrupadan ithal orijinal ürünlerin bulunduğu harika bir kozmetik sitesi olan kozmart.com ile bir çekiliş düzenliyoruz. Sabırla tüm sorularıma cevap verip, ilgilendikleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. kozmart.com’da kozmetik ürünlerin yanı sıra takılar da satılıyor, saç bakımı, dermokozmetik ürünler, havyar özlü cilt bakımına kadar aradığınız çoğu şeyi bu sitede bulmanız mümkün.

Peki biz aranızdan bir izleyicimin kazanacak olduğu çekilişimizde neler seçtik?
İlginizi çekeceğini düşündüğümüz bir rimel, kirpiklerinizi boyayan, sadece boyadan ibaret topaklanan bir ürün değil, özelliklerine göz atalım:

Blinc Volumizing rimel
10 yıllık bir çalışma sonucunda geliştirilen bu özel rimel, bildiğiniz rimeller gibi içerisindeki boyayla kirpiklerinizi boyamıyor. Islak yapısı yok, sürüldükten sonra istediğiniz kadar tekrar sürme şansınız oluyor böylece topaklanma yapmıyor. Akmıyor, suya dirençli ve dökülmüyor. Özellikle yazın favoriniz olacak. Blinc Volumizing rimel kirpikleri çok küçük suya dirençli tüplerle kaplıyor hacimlendirici ve parlak bir kat oluşturuyor. Geleneksel bir rimel gibi sürülüyor ve önce de dediğim gibi istenildiği kadar uygulanıyor. Blinc Volumizing rimeli çıkartmak çok kolaydır ve makyaj temizleyici gerektirmez. Sadece hafif baskı ve bol ılık su tüpleri kirpiklerinizden kaydırmak için yeterlidir. Blinc Volumizing rimel geride herhangi bir siyah boya artığı veya kalıntısı bırakmazken, avucunuzda minik tüpleri görebilirsiniz.

Bir adet Color Secrets oje- P.S I Love You
Toluen, Formaldehit, Kamfur & Fitalat (BDP) içermez ve tırnakları sarartmaz. Dermokozmetik alanında kendine güvenen bir markanın modaya uygun harika renkleriyle tırnakları güzelleştirirken aynı zamanda bakımda yapan bir tırnak cilası. Tırnakları sertleştirir, hızlı kurur, parlaklık sağlar.

Bir diğer hediyemiz ise,

Tırnak Stickerı Color Secrets - Cheetah Girl
2 dakikadan kısa zamanda tasarımcı manikürü! tırnağa güçlü tutunur, asetonsuz çıkarılır, törpüsü de pakete dahil.

Bunları resimli olarak görelim:

makyajodamm

makyajodamm

makyajodamm







Çekilişe katılmak için ZORUNLU şartlar:

www.kozmart.com sitesine üye olmak, +1
www.facebook.com/kozmatstore sayfasını beğenmek, +1
www.twitter.com/kozmart sayfasını takibe almak, +1
Bloğumun izleyicisi olmak ve bloglovinde takip etmek, +1
Çekilişi facebook, twitter, google plus gibi sosyal ağlarda duyurmak. Her biri için ek +1 çekiliş hakkı

Daha fazla şans için
Çekilişi bloğunuzda resimler ve yazıyla paylaşmanız +3 çekiliş hakkı.

Lütfen siteye hangi mail adresinizle üye olduğunuzu, sayfaları hangi isimle beğenip takip ettiğinizi, çekilişi paylaştığınız yerlerin linklerini yazın. Kazanana ulaşabilmem için aktif bir mail adresi eklemeyi unutmayın.

Kargo firmaya aittir.

Son katılım tarihi 21 Temmuz saat 15:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder